youngleader.blogg.se

Resan mot Portugal
 
Nu har 15 personer lämnat Sundsvall för att åka på nya äventyr och upplevelsen i Portugal. Klockan var 08:18 då tåger började rulla mot Arlanda. Alla var taggade på morgon men kanske inte så pigga. 
Tåg resan var 3 timmar precis och vi hade 3 timmar till när vi kom fram till Arlanda. Under den tiden hann vi äta, lämna bagage och kolla runt i Duty Free sedan var tiden att sätta sig på plan till Portugal där 10 ungdomar väntade på att träffa oss. Flygplansresa på 4 timmar 20 minuter kändes väldigt lång. Första 3 timmar på flyget var jobba och alla försökte klara sig som dem kunde... Sista timmen mot innan vi landade var roligare och då gick tiden snabbare, bra humör, roliga konverastioner. 
Vi var varmt välkommna i Potugal under denna kväll hann vi packa upp våra saker, äta ute och utforska i staden Lisbon, Montijo heter området vi bor i. 
 
 
 
João Pinheiro

Vad roligt att resan gick bra. Montijo hör inte till Lissabon och är en egen kommun. Montijo tillhör dock utan tvekan Lissabons regionen framförallt efter att bron Vasco Da Gama kom till. Montijo är känd för grisuppfödning och korkindustrin. José Resina Bastos är en pensionerad kommunpolitiker i Montijo som besökte Sundsvall 1977. Kul, va?

João Pinheiro

Hej! Vad roligt att ni kom fram på ett bra sätt. Montijo är en egen kommun som tillhör visserligen stora Lissabon framförallt sedan den nya bron Vasco da Gama kom till. En nu pensionerad kommunpolitiker Jose Resina Bastos besökte Sundsvall 1977. Montijo är känd för grisuppfödning och kork industrin.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress